Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De fans van reggaeartiest Kabaka Pyramid komen in 2019 behoorlijk aan hun trekken. Kabaka Pyramid staat volgend jaar namelijk in zowel de Melkweg in Amsterdam en de Helling in Utrecht. Zie onderaan informatie over de kaartverkoop.

Reggaefans opgelet! Kabaka Pyramid treedt volgend jaar op in Utrecht (De Helling) en Amsterdam (Melkweg). De optredens vinden plaats op 14 maart in Amsterdam en 19 maart in Utrecht.

Kabaka Pyramid scoorde dit jaar met zijn debuutalbum ‘Kontraband’. Behalve een aantal solo nummers staan op het album ook tracks waarin Kabaka te horen is met zijn vriend Damian ‘Jr Gong’ Marley en Akon. Het debuutalbum werd buitengewoon goed ontvangen. De kaarten voor de optredens gaan vanaf 11 december via Ticketmaster in de voorverkoop.

Belangrijke nieuweling

Kabaka is een echte koning, want Kabaka betekent in het Oegandees letterlijk koning. De Piramides symboliseren zijn enorme verlangen naar een muziek carrière die zo lang mogelijk lang duurt en eveneens naar zijn ‘Kemetic Roots’. Dat de loopbaan van de excentrieke zanger lang zal duren, staat ondertussen wel vast. Samen met Chronixx en Protoje wordt Kabaka namelijk gezien als een van de belangrijkste nieuwelingen in de reggae scene. Als geen ander is hij in staat gebleken klassieke reggae en dancehall van een subtiel laagje hiphop te voorzien. In zijn nummers spelen positiviteit en spiritualiteit een belangrijke rol.

Informatie over kaartverkoop

Concerten Kabaka Pyramid
14 Maart 2019 : Amsterdam – Melkweg
19 Maart 2019 : Utrecht – De Helling
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 22.70 €
Ticketing en reserveringen
► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (dinsdag 11 december vanaf 10.00 uur) : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter