Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na een lange radiostilte komt er binnenkort nieuw werk uit van Keane, wereldberoemd van onder meer de hit ‘Somewhere Only We Know’, die de band in 2004 uitbracht. In 2013 stopte de band er echter toch wel plotseling mee en werd er lang niets meer van de band vernomen. Tot nu, want het heeft er alle schijn van dat de band bezig is met het maken van een nieuw album.

Het heeft er alle schijn van dat Keane met een nieuw album uitkomt. De populaire band scoorde in 2004 een wereldhit met ‘Somewhere Only We Know’. In 2013 stopte Keane er echter plotseling mee en bleef het vervolgens erg lang stil rond de band. Het heeft er getuige een foto op Instagram echter alle schijn van dat Keane binnenkort met een nieuw album uitkomt.

Foto op Instagram

De geruchten over een nieuw album werden door Keane zelf gevoed door het plaatsen van een foto op Instagram. Verder werden er geen mededelingen gedaan over een mogelijk nieuw album en wanneer dat album dan uit zou moeten komen. Ook de bandleden lieten niets los.

Ergens dit jaar

Een bron dichtbij de band weet wél meer. ‘Keane heeft de tijd nodig gehad om nadrukkelijk naar andere projecten te kijken en heeft besloten aan een nieuw album te werken’, liet de bron weten. Ook deze bron weet niet wanneer het album uitkomt, gezien de foto zal dit echter ergens dit jaar zijn waarmee de rentree van Keane een feit zou zijn.

View this post on Instagram

Bass woofer.

A post shared by Keane (@keaneofficial) on

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter