keshiTickets

21 MarchTue - 20:00
keshiFox Theatre - Detroit, USA
26 MarchSun - 19:00
keshiThe Armory - Minneapolis, USA
1 AprilSat - 20:00
keshiDoug Mitchell Thunderbird Sports Centre - Vancouv ...
2 AprilSun - 20:00
keshiModa Center - Portland, USA
3 AprilMon - 20:00
keshiWAMU Theater - Seattle, USA
14 AprilFri - 19:00
keshiMoody Amphitheater - Austin, USA
15 AprilSat - 20:00
keshiSouth Side Ballroom - Dallas, USA

keshiTour Waarschuwing

2024
keshiAustralia
2024
keshiBelgium
2024
keshiBrasil
2024
keshiDenmark
2024
keshiFinland
2024
keshiGermany
2024
keshiIreland
2024
keshiItaly
2024
keshiMexico
2024
keshiNetherlands

Over keshi Tickets

Gaat keshi op tournee in 2023?

Als keshi geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of keshi plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan keshi tickets in de verkoop?

Als je keshi niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten keshi tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor keshi af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in keshi $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row keshi tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan keshi voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor keshi te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope keshi tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is keshi op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat keshi op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want keshi is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van keshi op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

keshi Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor keshi variëren.

keshi Nieuws

© Hey Alex 2023