Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Een bijzondere boodschap van Kid Cudi aan al zijn fans. Hij laat weten dat er ‘verandering op komst is’. De boodschap zou te maken hebben met een nieuw project dat naar de naam “Asterisk Collective” luistert.

‘Er komt verandering’. Die toch wel bijzondere boodschap had Kid Cudi onlangs in petto voor zijn fans. De artiest zou daarmee doelen op het zogenaamd ‘Asterisk Collective’. De bekende rapper bracht de boodschap via Twitter. Voor de fans is het voorlopig gissen wat hij daar precies mee bedoelt. Kid Cudi stond dit jaar al vaker in de belangstelling, niet in de laatste plaats vanwege de samenwerking met Kanye West (‘Kids See Ghosts’).

Een betere wereld

Kid Cudi laat in een korte boodschap op Twitter weten dat ‘de wereld waarin we leven niet de wereld is die we willen’. Cudi heeft het over het ‘herschrijven van het script’ en over ‘regels die niet van toepassing zijn’. Verder laat hij weten dat er echte manieren komen om mensen op een positieve wijze te inspireren. Tijdens de boodschap is een opvallende asterisk te zien, die bestaat uit blauwe, groen en rode lijnen.

‘Stay Tuned’

De rapper vertelt dat ‘moed en actie nodig zijn om de kracht van creativiteit zichtbaar te maken’. Het Asterisk Collective moet die verandering in de wereld teweeg brengen. Een verandering die moet lijden naar een betere wereld. Met de woorden ‘stay tuned’ laat hij vervolgens iedereen toch wel verrast en verbaasd achter.

Beschuldigd van diefstal

Of het door hem geïntroduceerde Asterisk Collective iets te maken heeft met de nieuwe muziek die Cudi eerder dit jaar beloofde, durft niemand nog te zeggen. Het was al met al toch al een bijzonder jaar voor Kid Cudi, zeker ook vanwege de beschuldigingen van Lorde aan het adres van Cudi en West. Het duo zou volgens de ster uit Nieuw Zeeland het concept van een zwevend boxpodium hebben gestolen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter