Kings of Leon Tickets

Kings of Leon Tourdata

Geen evenementen gevonden

Kings of Leon tour waarschuwing

2024
Kings of LeonAustralia
2024
Kings of LeonBelgium
2024
Kings of LeonBrasil
2024
Kings of LeonCanada
2024
Kings of LeonDenmark
2024
Kings of LeonFinland
2024
Kings of LeonFrance
2024
Kings of LeonGermany
2024
Kings of LeonIreland
2024
Kings of LeonItaly

Over Kings of Leon Tickets

Gaat Kings of Leon op tournee in 2023?

Als Kings of Leon geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Kings of Leon plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Kings of Leon tickets in de verkoop?

Als je Kings of Leon niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Kings of Leon tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Kings of Leon af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Kings of Leon $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Kings of Leon tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Kings of Leon voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Kings of Leon te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Kings of Leon tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Kings of Leon op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Kings of Leon op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Kings of Leon is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Kings of Leon op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Kings of Leon Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Kings of Leon variëren.

Kings of Leon Nieuws

© Hey Alex 2023