Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na 4 jaar wachten geeft Madonna eindelijk nieuws aan haar fans door haar volgende en veertiende album “Madame X” te spelen.

Madonna wordt Madame X

Hallelujah! De fans werden serieus ongeduldig en wij ook. Maar nu geeft Madonna ons eindelijk een update. Het begon allemaal op 1 april met het plaatsen van een grote letter “X” in het rood op een zwarte achtergrond. Een raadselachtig beeld zonder commentaar van de zangeres die meteen de aandacht trok van haar abonnees. De pop queen bevestigde de situatie door het plaatsen van een korte video op haar sociale netwerken gisteravond, die lijkt te zijn de eerste echte plagerij van haar nieuwe album, waarschijnlijk getiteld “Madame X”.

Ik besloot mijn album Madame X te noemen…. een spion die de wereld rondreist, haar identiteit verandert, vecht voor haar vrijheid en licht brengt op donkere plaatsen.

In dit videofragment van één minuut verschijnt de zangeres in verschillende werelden waar ze verschillende persoonlijkheden benadert. De Madonna wordt Mrs. X, die wordt begrepen als iedereen.

Mevrouw X is een danseres, lerares, staatshoofd, dienstmeisje, ruiter, gevangene, student, moeder, kind, leraar, non, zondaar, heilige, prostituee en spion. 

Op dit moment heeft Madonna nog geen releasedatum aangekondigd voor dit 14e album. Ze kan echter van haar optreden tijdens de Eurovisiefinale in Tel Aviv op 18 mei gebruik maken om enkele fragmenten uit dit nog onbekende opus te onthullen. Madonna fans? Maak je klaar voor een grote aankondiging dit jaar met waarschijnlijk een wereldtournee in het vooruitzicht…. In de tussentijd kun je nu al je tickets voor de volgende concerten in Frankrijk bemachtigen met Next Concert.

“‪Welcome to the World of Madame ❌. ………………. #nunoxico #stevenkleinstudio‬” -Madonna

Posted by Madonna on Sunday, April 14, 2019

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter