Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Hier is een mega nieuwsflits voor alle Lady Gaga fans. De ster die net terug is gekomen met “Stupid Love” gaat zichzelf trakteren op een zeer kleine tour in grote stadions. In juli 2020 wacht Gaga op u in Parijs en Londen.

Lady Gaga in exclusief concert in Londen en Parijs

Hier is een nieuws dat alle ”Little Monsters” zal doen huiveren! De ster, de icoon, de tolk van “Shallow” en van de grootste hits van de afgelopen jaren heeft zojuist een (kleine) tournee aangekondigd voor de zomer van 2020. Het “Mother Monster” geeft slechts twee concerten in Europa tijdens haar tournee “The Chromatica Ball”.

Tot ongenoegen van velen, maar tot vreugde van vele fans, heeft Lady Gaga Londen en Parijs gekozen voor haar enige afspraakjes in Europa. De zangeres zal daarom in Parijs en Londen zijn voor twee unieke en uitzonderlijke shows na de release van haar nieuwe album, “Chromatica”, die gepland staat voor april. Lady Gaga zal Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk in brand steken en dit zijn gebeurtenissen die u niet mag missen. Maak je klaar omdat Gaga de menigte zal verplaatsen en iedereen zal willen bijwonen!

Zoals u kunt zien, zal de enige manier om Lady Gaga in concert te zien zijn in het Stade de France in Parijs op 24 juli of Tottenham Hotspur Stadium in Londen op 30 juli. Nu het nieuws uit is, hoef je alleen nog maar je kaartjes te halen voor deze unieke show van de artiest.

Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

LADY GAGA THE CHROMATICA BALLhttp://ladygaga.com/thechromaticaball

Posted by Lady Gaga on Thursday, March 5, 2020

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 24 juli 2020 : Stade de France – Parijs
Donderdag 30 juli 2020 : Tottenham Hotspur Stadium – Londen

Prijzen voor Parijs :

Carré or : 178,60€
Catégorie 1 : 140,10€
Catégorie 2 : 101,60€
Catégorie 3 : 90,60€
Golden Circle : 178,60€
Pelouse Or : 101,60€
Pelouse : 68,60€

Kaartjes gaan in de verkoop op 13 maart om 10:00 uur.

Lady Gaga gaat in 2020 op tournee om haar nieuwe album te presenteren. Alleen Londen en Parijs werden door de zangeres gekozen. Ga je mee?
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter