Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het is een van de grootste evenementen van het jaar! Lady Gaga keert dit jaar terug met een nieuw opus na haar succes aan de kassa en in de winkels voor Bradley Cooper’s film “A Star is Born”.

Lady Gaga op alle fronten

Als sommige mensen nogal discreet zijn in de artistieke sfeer, is dit niet het geval bij Lady Gaga. De Amerikaanse artiest bracht zijn vijfde album “Joanne” uit, een gouden plaat in Frankrijk, in 2016 gevolgd door een grote tournee. De singer-songwriter speelde vervolgens de hoofdrol in Bradley Cooper’s film “A Star is Born” en steelde een deel van de spotlight van Beyoncé. Sindsdien treedt Lady Gaga op in Las Vegas. Een programma dat niet zonder plezier is voor de belangrijkste geïnteresseerde partij: “Ik ben zo blij! Ik hou van je kleine monsters (…..), kom naar Las Vegas. En aangezien goed nieuws nooit alleen komt, heeft zijn platenmaatschappij zojuist de aanstaande release van zijn nieuwe album aangekondigd!

Het jaar 2019 lijkt een geweldig jaar te worden voor de muziekindustrie. Inderdaad, Madonna, Black Eyes Peas, Lana Del Rey, Selena Gomez, DJ Snake, Kendrick Lamar hebben ook hun terugkeer gepland voor 2019. Als gevolg hiervan zal de concurrentie dit jaar zeer hevig zijn. Maar we rekenen vooral op Moeder Monster om de krantenkoppen te halen en aan haar bijzondere universum te beginnen. Ondertussen kunnen we altijd wachten terwijl we naar de soundtrack van de film “A Star is Born” luisteren.

Lady Gaga is terug met een gloednieuw album in 2019!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter