Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

En wéér heeft Lana del Rey (een deel van) een nieuwe track van haar nieuwe album aan haar fans laten horen. Ze deed dit via haar Instagram account. Het nieuwe nummer luistert naar de titel ‘Hope is a dangerous thing for a woman like me to have—but i have it’. Het nummer wordt op 9 januari officieel gelanceerd.

‘Hope is a dangerous thing for a woman like me to have—but i have it’, is de titel van een nummer op het nieuwe album van Lana del Rey. Dit verklapte ze via haar Instagram account. Het lied wordt op 9 januari officieel gelanceerd.

Album in maart

Op Instagram lied Del Rey uiteraard slechts een fractie van het nieuwe nummer horen, uiteraard wenste ze daarnaast al haar fans een gelukkig Nieuwjaar. Met ‘Hope is a dangerous thing for a woman like me to have—but i have it’ zegt ze dat haar album voltooid is. Dat album – ‘Norman Fucking Rockwell’- verschijnt overigens in maart van dit jaar, althans dat zeggen de insiders.

Dichtbundel en annuleren van concerten

Lana Del Rey had meer nieuws. Zo liet ze weten dat ze een dichtbundel heeft gemaakt en die binnenkort ook wereldkundig zal maken. Ook liet ze, toch wat mysterieus, weten dat ze van plan is een aantal van haar concerten te annuleren. Del Rey liet eerder al de nummers ‘Mariners Apartment Complex’ en ‘Venice Bitch’ horen, terwijl fans ook deeltjes van de tracks ‘Cinnamon’ en ‘Sylvia Plath’ te horen kregen. Del Rey liet op Instagram een zwart-wit video zien. Del Rey heeft zelf de hoofdrol in de video door in haar kamer naar haar eigen gloednieuwe nummer te luisteren.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter