Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Lana del Rey verraste tijdens een liefdadigheidsconcert in New York met een tweetal countryliedjes. De nummers zullen overigens geen plek krijgen op het nieuwe album van de zangeres, die overigens het nieuwe gezicht van Gucci wordt. De avond was een initiatief van Jack Antonoff, met wie de zangeres samenwerkt voor de totstandkoming van haar nieuwe album ‘Norman Fucking Rockwell’.

In New York liet Lana del Rey een kant horen die we nog niet van haar kennen. Ze lied namelijk een tweetal countrynummers horen. De nummers krijgen overigens geen plek op haar nieuwe album ‘Norman Fucking Rockwell’. Del Rey lied de nummers horen tijdens een door Jack Antonoff georganiseerde benefietavond.

Enthousiaste reacties

In New York traden behalve Lana Del Rey ook onder meer Mitski, Bleachers en Rostam Regina Spektor op. Antonoff en Del Rey, het nieuwe uithangbord van Gucci, werken momenteel aan haar nieuwe album en lieten nu dus werk horen dat niet op dat album terug te horen zal zijn. Het maken de nummers echter niet minder aantrekkelijk. De reacties op de twee nummers waren dan ook enthousiast, zoals alles wat de zangeres aanraakt haast in goud lijkt te veranderen.

Later stadium?

Zeker het nummer dat Del Rey en Antonoff brachten met de titel ‘I Must Be Stupid for Being So Happy’ viel bijzonder goed in de smaak. Wellicht dat naar aanleiding van dit optreden en de positieve reacties in een later stadium van haar loopbaan alsnog een serieus uitstapje naar de countrymuziek gemaakt zal worden. Ze heeft alle kwaliteiten om ook in dit genre muziek grote successen te boeken.

Voorlopig een gerucht

Overigens liet MTV UK weten dat ‘Norman Fucking Rockwell’ waarschijnlijk op 29 maart volgend jaar uit zal komen. De platenmaatschappij weigert dit vooralsnog echter te bevestigen. Daarmee is deze datum voorlopig niet meer dan een gerucht.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter