Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Lauv blijft zijn fans verbazen! De zangeres wacht u op voor een live optreden op Le Paradisio in oktober.

Maak je klaar voor een unieke show!

Lauv is nog onbekend bij sommigen, Lauv is nog niet bij zijn eerste poging. De zangeres blijft in de schaduw van de grootste hits staan en componeert al lang voor veel artiesten. Van Charli XCX tot Demi Lovato en DJ Snake, de kleine die is opgegroeid is nu een samenwerkingsprofessional. Lauv, die de grote sprong in de muziekwereld wilde maken, explodeerde vorig jaar de partituren met de titels “The Other” en “I Like Me Better”. Na snel een voorliefde voor het podium te hebben ontwikkeld, vooral naast Ed Sheeran tijdens zijn verblijf in Azië, gaat de kunstenaar het grote plaatje te lijf en belooft hij je het beste voor de komende weken.

Op 31 oktober ontmoet de tolk van “Easy Love” u in Amsterdam voor haar “How I’m Feeling Tour”. We laten u genieten van het nieuws, wachtend op dat kostbare moment.

Informatie over kaartverkoop

The Lumineers Concert
Donderdag 31 oktober 2019  – Paradiso – Nederland

Prijzen/prijzen
Enkele categorie: 24 euro

Tickets en reserveringen
Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
► De voorverkoop start op vr, 12/04/19 10:00 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter