Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Sinds zijn terugkeer naar de voorhoede heeft Lenny Kravitz zich met lichaam en geest aan zijn fans over de hele wereld gegeven. De “Raise Vibration Tour” is nog niet afgelopen en de zangeres denkt al aan een vervolg met een grote wereldtournee.

Lenny Kravitz in de zomer van 2020 in Amsterdam

Een tweet van Lenny Kravitz was genoeg om de fans enthousiast te maken. Met een eenvoudig beeld, de zanger veroorzaakt spasmen van vreugde en verlangen in zijn fans. Ja, de zangeres besloot terug de weg op te gaan, of liever gezegd niet te verlaten, met een nieuwe tournee. “Here To Love Tour 2020” is een vervolg op de “Raise Vibration Tour” die Lenny in heel Europa en op sommige festivals zag zingen. Deze keer kondigt de officiële website veel minder data aan dan voorheen. Er staat maar één kleine, onvermijdelijke passage op het programma: een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 24 juni 2020.

Gezien de naam van de tour, één van de nummers op het album “Raise Vibration”, zou Lenny Kravitz tot dan toe niet per se een nieuw album moeten uitbrengen, maar met de zangeres zijn we niet veilig. Hoe dan ook, wat dan ook, het belangrijkste is dat Lenny komt. Als je het wilt zien, weet je wat je moet doen.

Informatie over kaartverkoop

Woensdag 24/06/2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Premium Zitplaatsen € 99,00
1e rang – Staanplaatsen € 69,00
1e rang – Zitplaatsen € 69,00
2e rang – Zitplaatsen € 65,00
3e rang – Zitplaatsen € 49,00

De voorverkoop start op vr, 18/10/19 10:00 CEST.

lenny
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter