Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De jonge en romantische Lewis Capaldi bezoekt zijn Nederlandse fans tijdens een uniek concert op Afas Live in Amsterdam in februari 2020.

Lewis Capaldi keert terug naar Nederland

Lewis Capaldi begon op twaalfjarige leeftijd met spelen in verschillende pubs in zijn geboorteland Schotland. Met zijn eerste single “Bruises”, een akoestisch nummer met als thema hartzeer, brak de jonge Schot in 2017 door met een breder publiek en was hij de eerste onafhankelijke artiest die 25 miljoen streams op streaming-platforms bereikte. Als je hem niet kent, heb je zijn stem waarschijnlijk al gehoord over de samenwerking met Rag’n’Bone Man, Bastille en Sam Smith.

Goed nieuws voor zijn fans! Op donderdag 13 februari geeft de Schotse zanger Lewis Capaldi een uniek concert op AFAS Live in Amsterdam. Een geweldige kans om hun klassiekers live te zingen! Houd er rekening mee dat u de aankoop van uw tickets al aan Live Booker kunt toevertrouwen. Ik zie je daar?

Informatie over kaartverkoop

Concert 
Donderdag 13 februari 2020 :
Afas Live – Amsterdam
Prijzen/Categorieën

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De voorverkoop start op vr, 06/09/19 10:00 CEST.

lewis

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter