Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Limp Bizkit is op 2 juli 2019 opnieuw te gast in de Tilburgse concertzaal 013. Dat maakte 013 op euforische wijze bekend via Twitter. Eerder dit jaar was de metal grootheid al te gast in 013 en toen ging het dak er bijna letterlijk af. Uiteraard zijn de verwachtingen voor het concert in juli opnieuw hoog. De kaartverkoop start zaterdag 14 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.

013 haalt Limp Bizkit in 2019 (2 juli) opnieuw naar Tilburg. Het succes van het concert in juni van dit jaar was voor de organisatie reden genoeg de metal grootheid opnieuw naar Tilburg te halen. En ook zijn de verwachtingen weer torenhoog.Tickets zijn via Ticketmaster te koop (vanaf 14 december, 10.00 uur).

Geweldig optreden in juni

‘If only we can flyyyy’. Zo luidde de alleszeggende openingszin op Twitter van 013 waarin het de komst van Limp Bizkit naar 013 in 2019 bekend maakte. In de tweet refereert de concertzaal uiteraard naar het buitengewoon succesvolle optreden in juni van dit jaar. ‘Toen al werd onze zaal vakkundig gesloopt’, lacht de organisatie, die verwacht dat ook nu het dak er weer af zal gaan.

Momenteel vijf bandleden

Limp Bizkit behoeft amper introductie. De in 1995 opgerichte band kwam in 1997 met het eerste album dat luisterde naar de titel ‘Three Dollar Bills’. Het tweede album, ‘Significant Other’ betekende echter dé wereldwijde doorbraak van de momenteel uit vijf leden bestaande band. Echte metal liefhebbers kunnen de origineel bezetting van Limp Bizkit wel dromen: Fred Durst, Sam Rivers, John Otto en Rob Waters.

Info over kaartverkoop

Limp Bizkit
2 juli 2019 : Tilburg – 013
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief : 55.40 €
Ticketing en reserveringen
►Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (14 december, 10.00 uur) : Ticketmaster.nl

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter