Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Lindsey Stirling, de talentvolle jonge violist en danser die adembenemende video’s maakt, keert terug naar Europa voor verschillende concerten, waaronder de O13 in Tilburg, Nederland. Een ongelooflijke prestatie die u niet mag missen.

Muzikale vlucht naar Tilburg

De jonge vrouw, onthuld in de show “America’s Got Talent” als “hip-hop violiste”, heeft al vier albums uitgebracht en vele singles waarvan ze al enkele jaren video’s uitzendt op Youtube. Een onmiskenbaar talent dat niet te vermijden is om te weten te komen.

Na haar Nederlandse “familie” te hebben verblind tijdens een ongelooflijke tournee in 2017, zijn Lindsey Stirling en haar viool terug in het land voor de aankomende release van haar nieuwe album, waarvan alleen de single “Deeper” bekend is. De muzikant geeft een uniek concert in Nederland met een tussenstop op de O13 in Tilburg op 10 oktober 2019.

Informatie over kaartverkoop

Concert Lindsey Stirling
Donderdag 10 oktober 2019
Prijzen/Categorieën
Enkele categorie : 36,40€

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De ticketverkoop begint vrijdag 10 mei om 10 uur

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter