Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na een succesvol concert in april van dit jaar keert Liniker e os Caramelows – bekend om de transgender frontvrouw en de pittige politieke teksten- in 2019 terug in Paradiso in Amsterdam. De Braziliaanse groep verzorgt er namelijk op donderdag 30 mei 2019 opnieuw een concert. Vrijdag 14 december om precies 10.00 uur start de voorverkoop via Ticketmaster.

Liniker e os Caramelows heeft kennelijk iets met Paradiso in Amsterdam. Na een optreden in april van dit jaar keert het Braziliaanse gezelschap namelijk op donderdag 30 mei terug in Amsterdam voor opnieuw een concert. De voorverkoop via Ticketmaster begint op vrijdag 14 december om 10.00 uur.

Bijzonder gezelschap

Het is een bijzonder Braziliaans gezelschap, Liniker e os Caramelows. In de eerste plaats bijzonder vanwege de vaak politiek getinte en pittige teksten maar zeker ook door de zang van frontvrouw Liniker. Liniker is transgender en liet zich net als uiteraard de rest van de band muzikaal inspireren door grootheden als Nina Simone en Stevie Wonder.

‘Remonta’

De Braziliaanse band bestaat uit negen mensen, de groove die continu hoorbaar is, is een heerlijke mix van reggae en r&b. Het is overigens alweer ruim twee jaar geleden dat Liniker en haar band een album uitbrachten. ‘Remonta’ scoorde overigens goed bij de fans en bij muziekliefhebbers in het algemeen.

Informatie over kaartverkoop

Concert Liniker e os Caramelows
30 mei 2019 : Amsterdam – Paradiso
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief: 20.43 €
Ticketing en reserveringen
► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (14 december vanaf 10.00 uur): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter