Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De grote zaal van Tivoli Vredenburg in Utrecht is volgend jaar (3 november) het decor voor een optreden van Lisa Stansfield. De zangeres was met name in de tachtiger en negentiger jaren buitengewoon populair in Nederland en de rest van Europa.

De Britse zangeres Lisa Stansfield komt naar Nederland en verzorgt op 3 november 2019 een optreden in de grote zaal van Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het optreden maakt deel uit van de ‘Affection Tour’ en staat met name in het teken van haar nieuwe album ‘Deeper’. Kaartjes zijn vanaf 7 december al verkrijgbaar via onder meer Ticketmaster.

Tachtiger en negentiger jaren

‘Deeper’ werd al in april van dit jaar gelanceerd. Stansfield geniet nog steeds bekendheid van haar periode in de tachtiger en negentiger jaren. In die periode nam ze duetten op met grootheden als George Michael en Queen. Voorts is ze bekend van nummers als ‘All Around the World’, ‘The Real Thing’ en uiteraard ‘Treat Me Like a Woman’.

Ook actief in de filmwereld

Met het concert in Nederland probeert ze opnieuw de harten van de Nederlandse fans te veroveren, zoals haar dat ook in de tachtiger en negentiger jaren lukte. Lisa Jane Stansfield werd op 11 april 1966 in Manchester geboren. Ze maakte furore in met name het soul-, r&b en pop genre en was ook een kort periode actief in de filmwereld. Zo had ze rollen in ‘Northern Soul’ in 2012 en ‘The Edge of Love’ in 2007. Getuige haar nieuwe album ‘Deeper’ wil ze zich nu echter weer volledig op muziek richten.

Informatie over kaartverkoop

Lisa Stansfield Concert 
03 November 2019 : Utrecht –TivoliVredenburg 
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief: 29,50 €
Ticketing en reserveringen


► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (Vrijdag 07 december om 10.00 uur) : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter