Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De sterren: Local Natives komen naar Nederland voor twee shows! In november treedt de onafhankelijke rockband op in Paradiso.

Tot ziens in Paradiso!

De Amerikaanse muzikanten hebben sinds hun oprichting twee van de 200 albums uitgebracht die zeer goed gewaardeerd zijn. Deze worden ‘Gorilla Manor’ en ‘Hummingbird’ genoemd. De band is na drie jaar terug met de aankondiging van hun derde album. Het nieuwe album ‘Sunlit Youth” zal op 9 september verschijnen. Dit omvat de singles ‘Past Lives’ en ‘Villainy’ die al zijn gepubliceerd.

In 2009 brengt Local Natives ‘Gorilla Manor’ uit; een tijdloos en zonnig indiefolkdebuut waarvoor het vijftal wereldwijd erkenning krijgt. De band uit Los Angeles meet zich een eigen klank aan met knappe driestemmige samenzang en herkenbare percussie, maar laat tegelijkertijd horen dat bands als Fleet Foxes, Arcade Fire en Vampire Weekend een bron van inspiratie zijn.

Informatie over kaartverkoop

Bullet For Local Natives
Zaterdag 28 september 2019  – Paradiso – Amsterdam

Prijzen/prijzen
Enkele categorie : 23,00 €
Tickets en reserveringen
Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
► De voorverkoop start op ma, 18/04/19 10:00 CEST.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter