Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Laura Pergolizzi (LP) verzorgt volgend jaar (op 6 mei 2019) een concert in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam. Twee dagen eerder doet ze La Madeleine in het Belgische Brussel aan. LP is vooral bekend als songwriter maar staat op de bühne zeker ook haar mannetje.

Paradiso in Amsterdam is op 6 mei 2019 gereserveerd door Laura Pergolizzi (LP). Twee dagen staat ze in La Madeleine in Brussel. LP geniet vooral bekendheid als songwriter. In Amsterdam en Brussel zal ze laten horen dat ze zelf ook echt heel wat in haar mars heeft.

Rihanna en Aguillera

Ze schrijft voor Rihanna en Christina Aguillera, maar maakt daarnaast dus ook eigen muziek. De reacties op haar laatste album – ‘Heart to Mouth’- leverde slechts positieve reacties op. De nummers worden omschreven als vlijmscherp en passievol. Soms wordt wel eens de vergelijking opgeworpen met zangeressen als Stevie Nicks en Cyndi Lauper.

Ingetogen én uitbundig

Amsterdam zal op 6 mei nader kennismaken met het album van LP, waarin de voorliefde voor de sixties nadrukkelijk hoorbaar is. LP blijkt op het podium als geen ander in staat telkens weer te verrassen. Dan weer is ze ingetogen, dan weer buitengewoon uitbundig. In elke track klinkt echter de passie voor muziek door.

Tickets

Wie een van beide (of beide) concerten in de Lage Landen bij wil wonen, kan vanaf vrijdag (11.00 uur) kaartjes in de voorverkoop aanschaffen. De tickets voor het concert zijn net iets duurder dan die in Amsterdam, waar je al een ticket hebt voor net geen dertig euro. LP is dat geld waard en zal bewijzen dat ze veel meer kan dan alleen hits schrijven voor andere artiesten.

Informatie over kaartverkoop

Concert Laura Pergolizzi
6 mei 2019 : Amsterdam – Paradiso
Prijzen en categorieën
Tickets: 29.95 €
Tickets en reserveringen
► Ticketreserveringsservice : Live Booker
► Kaarten zijn vanaf vrijdag (11.00 uur) te koop via de bekende ticketing netwerken : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter