Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De uitstekende Mac DeMarco, een van de meest gekke muzikanten van de afgelopen jaren, kondigt binnenkort een concert aan in Le Paradiso in november!

Mac DeMarco in concert in Amsterdam in 2019: info en boekingen

De uitstekende en zeer getalenteerde Mac DeMarco, een belangrijke rockpersoonlijkheid van de afgelopen jaren, bood ons vorig jaar de zeer goede “This Old Dog” en gekke clips zoals degene waar hij met de Dood in “One another” shit. Als zijn muziek nog net zo verfijnd en goed geschreven is als altijd, weet de artiest ook op het podium helemaal gek te zijn.

Mac DeMarco wil zijn fans verwennen omdat er een nieuw album in voorbereiding is en in de komende maanden uitkomt. De verrassingen houden daar niet op! Inderdaad, de zanger zal binnenkort zijn terugkeer aankondigen!

Mac DeMarco betovert het mythische Paradiso op 19 november 2019 voor een concert dat uitzonderlijk belooft te worden. De zanger zal daarom aanbieden om live te luisteren naar zijn nieuwste album dat tegen die tijd uitkomt en hij moet zonder veel moeite deze zaal vullen en al zijn fans een moment van bloemlezing aanbieden.

Informatie over kaartverkoop

Mac DeMarco Concert
Dinsdag 19 november 2019 – Paradiso, Amsterdam, Nederland
Prijzen/prijzen
Enkele categorie: 31,50 euro
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
Verkoop op de gebruikelijke ticketing netwerken: vrijdag 5 april om 11.00 uur

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter