Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Superbowl Sunday is het eendaagse sportevenement van de Verenigde Staten met als hoogtepunt de spetterende halftime show die dit jaar werd verzorgd door Maroon 5.

Maroon 5: superband van het moment

In juni 2002 veroverde Maroon 5 uit Los Angeles de muziekindustrie en is sinds die tijd niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het begon met het album “Songs About Jane”, waarvan “She Will Be Loved” en “This Love” de grootste hits scoorden. Na een toer die een paar jaar aanhield, was het even tijd voor pauze. Maar de comeback met It Won’t Be Soon Before Long zette de band helemaal op de kaart. Hiermee bewezen ze dat ze een blijvertje vormden en niet slechts een één album wonder. Vele albums volgden. Het laatste album, Red Pill Blues uit 2017, bevat hits als “Don’t Wanna Know” en “What Lovers Do”. Maroon 5 schuwt het niet om de hulp van andere artiesten op hun nummers in te roepen. Een van de grootste hits in Nederland is de dansplaat Moves Like Jagger waarop Christina Aguilera te horen is. Dit jaar gaat de band weer toeren in Europa en doen ze ook Nederland aan voor een spetterend concert in de Ziggo Dome op 10 juni.

Maroon 5 en Travis Scott rocken de halftime show

Op zondag 3 februari was het eindelijk zover: Superbowl Sunday. Dit eendaagse sportspektakel van de Verenigde Staten is het meest bekeken sportevenement. Zelfs wereldwijd komen er steeds meer fans bij en wordt er met de sporters meegeleefd. Zondag speelden The New England Patriots tegen de Los Angeles Rams in een bloedstollende finale tegen elkaar. Superbowl Sunday is ook groots dankzij de nieuwe commercials die worden gelanceerd en uiteraard de halftime show. Dit jaar viel de eer ten deel aan superband Maroon 5, samen met Travis Scott. Naast nieuwe hits rockte de band ook oude vertrouwde nummers. Kersverse vader van twee Adam Levine trakteert zelfs zijn fans op hete gitaarsolo’s zonder shirt. Heb jij de halftime show van Maroon 5 nog niet gezien? Check hem dan snel hier, want wij hebben hem helemaal van begin tot het eind:

Over auteur

Lambertha De Nijs

Ik ben een tekstschrijver in hart en nieren en ben al meer dan 20 jaar actief in het vak als tekstschrijver en blogger (http://writingberries.blogspot.com). Muziek is een ware passie. Zelf speel ik alweer heel wat jaren altsaxofoon en ga graag naar concerten. Hoe leuk is het dan om beide passies met elkaar te combineren.

Laat een opmerking achter