Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het Paradijs in Hengelo krijgt op zaterdag 2 maart 2019 bezoek van de Noorse metalband Sirenia. Het optreden in Hengelo is naar verwachting in z’n geheel gewijd aan het nog kakelverse album ‘Arcane Astral Aeons’ dat onlangs in oktober verscheen. Ondertussen is de kaartverkoop via Ticketmaster van start gegaan.

De Noorse metalband Sirenia verzorgt op zaterdag 2 maart 2019 een concert in Hengelo, in Het Paradijs. Het optreden staat vooral in het teken van het in oktober uitgebrachte album ‘Arcane Astral Aeons’. Mensen die het concert bij willen wonen moeten wel snel zijn, Ticketmaster startte onlangs al met de kaartverkoop.

Gothic metal, rock en klassieke orkestmuziek

Sirenia maakt bijzondere muziek dat kan worden omschreven als een combinatie van gothic metal en rock met daarbij vleugjes van klassieke orkestmuziek. De liedteksten van de band die bestaat uit Morten Veland, Emmanuelle Zoldan, Jan Erik Soltvedt en Nils Courbaron gaan vooral over zaken als leven en dood, angst en paranoia en uiteraard liefde en haat. Van het nieuwe album zijn de verwachtingen wat betreft het nummer ‘Into The Night’ bij de fans erg hoog.

Ook werk van eerder verschenen albums

Ondanks het feit dat vooral aandacht besteed zal worden aan het nieuwste album van Sirenia, zullen ook de grootste hits van eerdere albums van deze Noorse toppers in Hengelo te horen zijn.

Informatie over kaartverkoop

Concert Sirenia
2 maart 2019 : Hengelo – Het Paradijs
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 22.50 €
Ticketing en reserveringen
►Te koop op officiële ticketing netwerken : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter