Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Vier jaar na de release van haar laatste album “No Place in Heaven” in 2015, is Mika eindelijk terug met een nieuw album en een grote Europese tournee gepland voor deze winter met een optreden in Utrecht in februari. Focus :

Mika’s “Openbaringstour” in Nederland

Wie heeft er nog nooit Grace Kelly onder de douche gezongen of Relax, Take It Easy wanneer een vriend boos werd? Mika’s grootste hits zitten al jaren in ieders hoofd, dat valt niet te ontkennen. Sinds 2015, vier jaar geleden, was Mika vier jaar geleden uit de muziekscene weggeweest om zich te wijden aan de show The Voice, waarvan hij coach is. Wat je niet wist was dat de popzanger ook aan een nieuw album werkte! My Name Is Michael Holbrook wordt op 4 oktober uitgebracht en u kunt luisteren naar het Ice Cream extract dat niet teleurstelt.

Zoals we weten, doet Mika nooit de dingen halverwege. Om de release van zijn nieuwe opus te vieren, vliegt de zanger en muzikant met de originele stem deze winter dan ook op een grote Europese tournee! Op het programma staat zelfs een concert in Nederland gepland!

Maak je klaar voor deze prachtige Nederlandse tussenstop op 13 februari 2020 op de TivoliVredenburg in Utrecht. De “Revelation Tour” zal iedereen samenbrengen en we kijken er naar uit.

Informatie over kaartverkoop

Concert Duncan Laurence
Donderdag 13 februari 2020 : TivoliVredenburg – Utrecht
Prijzen/Categorieën
Prijs is 46.55 EUR

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De voorverkoop start op vr, 07/06/19 10:00 CEST.

 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter