Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De Koreaanse jongensband Monsta X is op weg naar zijn MONSTA X WORLD TOUR “WE ARE HERE”! Een uitzonderlijk concert staat gepland op AFAS Live in Amsterdam in juli aanstaande! Dat wil je niet missen, of wel? Nou, je bent hier aan het juiste adres sinds Alex hier is om je te begeleiden bij het verkrijgen van je tickets!

Kies voor de strategie om de Monsta X show niet te missen!

Er zijn grote aankondigingen die goed zijn voor het moreel! De Monsta X, die in 2017 al naar de Fransen is gekomen, is van plan om in de komende maanden hun Nederlandse fans te verwennen. Sinds het laatste concert in Parijs in 2017, dat iedereen in de mond heeft genomen, gaat de kpopgroep verder in de reeks van goed nieuws. En terecht, terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar de datum van hun comeback op het podium in Europa, is de situatie eindelijk bevestigd. Monsta X in concert in Amsterdam in 2019? Nee, het is geen grapje. Wilt u deelnemen aan hun concert en live genieten van het talent van de zangers? Het is tijd om UW oplossing te kiezen uit de oplossingen die Alex aanbiedt.

De keuze van de rust

U maakt deel uit van de Monbebes, die fans van het eerste uur van Monsta X, maar geeft het krijgen van uw tickets voor hun concert in Amsterdam u veel stress? Dat is goed, want we hebben precies DE oplossing voor al je problemen en het heet Live Booker. Naast deze overgetrainde boekingsservice vermijdt u met slechts enkele muisklikken verbindingsfouten, zoekgeraakte manden of eindeloze wachtrijen. Live Booker is ook de oplossing voor degenen die morgenochtend zeker in de klas of op het werk zullen zitten. Gewapend met een team van boekers in de startblokken, maximaliseert LB (voor intimi) uw kansen om deel te nemen aan het Parijse concert van uw favoriete sterren! Er gaat niets boven de stress van het verkopen.

De keuze van de wreedheid

Voor de anderen, die niet bang zijn om met vuur te spelen en een verliezer in deze strijd te zijn, weten dat er een tweede oplossing voor u is gemaakt. Morgen, vrijdag 10 mei (over een paar uur), om 10:00 uur, vindt om 10:00 uur de officiële verkoop plaats voor het Monsta X concert op AFAS Live in Amsterdam op TicketMaster. Daar is het een echte vloedgolf van fans die je onder ogen zult moeten zien om je tickets te bemachtigen! En hetzelfde geldt voor alle andere goedgekeurde loketten. Een echte leeuwenkooi, de oplossing voor de verkoop vereist moed en vastberadenheid. Een manier om ervoor te zorgen dat “wie het eerst komt, het eerst maalt” nog nooit zo zinvol is geweest.

Informatie over kaartverkoop

Concert Monsta X
Woensdag 3 juli 2019 : AFAS Live – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Ultimate VIP (staanplaats): €190,00
VIP (staanplaats): €140,00
Categorie 1 (staanplaats): €100,00
Categorie 2 (staanplaats): €96,00
Categorie 3 (vaste zitplaats tribune): €67,20
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De ticketverkoop begint vrijdag 10 mei om 10 uur

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter