Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Fans van hiphop, deze aankondiging is voor u gedaan. De meest getalenteerde Koreanen van dit decennium, Monsta X, komen in juli aan in Amsterdam voor een uitzonderlijk concert met maar één belofte: je de hele nacht laten dansen.

Ben je klaar voor de oorlog?

Ze zijn jong, knap, vol talent en nog niet klaar met ons te laten dromen. Monsta X is deze jongensband samengesteld uit zeven jongens die de kleuren van de K-pop verdedigen door middel van titels met dansende ritmes en kleurrijke variaties. Auteurs van verschillende albums, waarvan de laatste getiteld “Take.1 Are You There?” (2018) heeft de hele planeet laten dansen, de band is op weg naar succes met hiphopnoten uit een ander sterrenstelsel, zoals de nummers “Beautiful” en “Ready or Not”. Een perfecte mix van de bands uit de jaren ’90 en een 2.0 artistieke opleiding, de jongens van Monsta X bewijzen hun onvergelijkbare talent door middel van steeds scherpere muziekwerken. En hoe nieuwsgierig ze ook zijn, ze kondigen een zeer bijzondere aankondiging aan: een nieuw concert in Amsterdam, gepland voor juli aanstaande. Zo gelukkig?

Op hun Europese tournee in 2017 is de band nog niet klaar met hun Nederlandse fans! Monsta X heeft besloten om zijn wilde geluiden in de hoofdstad te laten rusten, om zo wat meer Koreaanse cultuur in het gebied te importeren. We brengen ons dagboek en onze mooiste pen mee om te noteren wat er nu gaat gebeuren: de groep zal u op 3 juli ontmoeten op AFAS Live in Amsterdam om het samen te vieren. Tickets gaan op 10 mei in de verkoop, maar u kunt ze al verzekeren bij Live Booker. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Informatie over kaartverkoop

Concert Monsta X
Woensdag 3 juli 2019 : AFAS Live – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Ultimate VIP (staanplaats): €190,00
VIP (staanplaats): €140,00
Categorie 1 (staanplaats): €100,00
Categorie 2 (staanplaats): €96,00
Categorie 3 (vaste zitplaats tribune): €67,20

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De ticketverkoop begint vrijdag 10 mei om 10 uur

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter