Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Behalve in Melkweg Max in Amsterdam treedt de band Morcheeba ook in Doornroosje in Nijmegen op. De band staat op zaterdag 16 februari 2019 in Amsterdam en doet een dag later Nijmegen aan. Het bezoek aan ons land maakt deel uit van een reeks van concerten met als naam de ‘Blaze Away Tour’. Kaartjes voor het concert in Amsterdam zijn al via Ticketmaster te koop, voor het concert in Nijmegen kan men vanaf zaterdag 14 december bij Ticketmaster terecht.

Naast een concert in Melkweg Max in Amsterdam verzorgt de band Morcheeba in het kader van de ‘Blaze Away Tour’ ook een optreden in Doornroosje in Nijmegen. De optredens vinden plaats op respectievelijk zaterdag 16 en zondag 17 februari. Tickets voor het concert in de Melkweg in Amsterdam zijn al via Ticketmaster aan te schaffen. Zaterdag 14 december vanaf 10.00 uur start de voorverkoop voor het concert in Doornroosje.

‘Who Can You Trust’

Zangeres Skye Edwards richtte in 1995 samen met de broers Godfrey de band Morcheeba op. ‘Who Can You Trust’ was de titel van het debuutalbum, dat een jaar na oprichting verscheen en meteen bijval oogstte in de muziekscene. Overigens was dat een album dat sterk geïnspireerd was op het werk van Massive Attack.

Nieuw album ‘Blaze Away’

In juni van dit jaar presenteerde Morcheeba nog een nieuw album met als titel ‘Blaze Away.’ Het spreekt vanzelf dat tijdens de concerten in zowel Amsterdam als Nijmegen vooral nummers van dit nieuwe album ten gehore worden gebracht.

Informatie over kaartverkoop

Concerten Morcheeba
16 februari 2019 : Amsterdam – Melkweg Max
17 februari 2019 : Nijmegen – Doornroosje 
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 29.50 €
Ticketing en reserveringen
► Kaartjes voor het concert in Amsterdam zijn al te koop via Ticketmaster.
►Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (voor Nijmegen), (14 december 2018 vanaf 10.00 uur) : Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter