Over Muse Tickets

Gaat Muse op tournee in 2023?

Als Muse geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Muse plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Muse tickets in de verkoop?

Als je Muse niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Muse tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Muse af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Muse $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Muse tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Muse voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Muse te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Muse tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Muse op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Muse op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Muse is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Muse op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Muse Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Muse variëren.

Ticketprijzen voor de Muse tournee

Muse ticketprijzen kunnen veranderen afhankelijk van een aantal variabelen (aantal evenementen, zaalcapaciteit...). Hieronder staan de verschillende ticketprijzen voor Muse in verschillende steden, en scroll naar beneden op deze pagina om andere Muse tourdata en ticketprijzen voor komende concerten in jouw stad te zien.

Steden
Locaties
Gemiddelde ticketprijs
Van 83.00€ tot 133.50€
Prijzen binnenkort beschikbaar
Prijzen binnenkort beschikbaar
Van 121.00£ tot 208.00£
Prijzen binnenkort beschikbaar
Prijzen binnenkort beschikbaar
Van 83.00£ tot 151.00£
Van 70.00€ tot 81.50€
Van 72.30€ tot 110.25€
Van 144.52CHF tot 220.90CHF

Muse Tourdata

Hieronder staat een lijst met data en locaties voor de Muse tour. Om tickets te bemachtigen, kies je stad en land en schrijf je je in voor de Alex service.

Data/Tijd
Steden
Locaties

Muse Nieuws

© Hey Alex 2023