Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Bladeren: Muziek

In het hart van het muzikale nieuws, begeleidt Alex u voor de releases van albums, singles of clips van uw favoriete artiesten. Wij bieden u ook interviews en het laatste nieuws van de laatste artiesten in de mode. Muziekliefhebbers om de hele dag door te lezen en te herlezen, de hele week lang. We ontcijferen het muzikale nieuws en richten ons niet alleen op populaire artiesten: ontdek ook nieuwe stijlen of artiesten omdat Alex daar ook voor gemaakt is. Hier vindt u alle informatie die u het voordeel geeft dat u het tempo gemakkelijk kunt volgen. Laat u meeslepen…

Muziek Beyoncé gaat in 2020 weer op wereldtournee!

Beyoncé gaat in 2020 weer op wereldtournee!

leestijd : 1 minuten Maar wanneer neemt ze een pauze? Slechts enkele maanden na het einde van zijn wereldtournee met Jay-Z, hebben recente geruchten een nieuwe tour aangekondigd, ditmaal solo, voor 2020. Uitleg : 

Muziek Celine Dion : Een nieuw album en binnenkort een tournee?

Celine Dion : Een nieuw album en binnenkort een tournee?

leestijd : 2 minuten De zangeres werd onlangs gespot bij gastheer James Corden voor de opnames van een nieuwe “Carpool Karaoke”. Fans begrepen al snel dat Celine Dion zich inderdaad aan het voorbereiden was op haar grote comeback! Het enige wat we nu nog moeten weten is in welke vorm: een album? Een concert? Een ronde?

Muziek The Black Keys laat eindelijk weer iets van zich horen

The Black Keys laat eindelijk weer iets van zich horen

leestijd : 2 minuten Na het album ‘Turn Blue’ in 2014 was het jarenlang oorverdovend stil rond de band The Black Keys. Afgelopen donderdag was daar echter ineens het nummer ‘Lo/Hi’, een co-productie van Dan Auerbach (gitaar en zang) en Patrick Carney (drums)

1 2 3 14