Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Onvergetelijk, gedenkwaardig, intens, dat zijn de woorden die Celine Dion’s laatste Nederlandse concert in 2017 kenmerken. De zangeres, waar ze reikhalzend naar uitzien, blijft haar fans verlangen naar haar grote comeback. Een opwinding die niet onopgemerkt is gebleven op sociale netwerken! 

“Nog één nacht” ? Wij geloven erin !

Uniek en mythisch, Celine Dion blijft met elk van haar passages algemene euforie oproepen. En niet voor niets, perfectionistisch, weet de zangeres haar fans op de beste manier te vinden. Concerten om mensen te laten dansen, stemmen op hun hoogtepunt en ongelooflijke voorstellingen, Celine Dion is als geen ander. Zo recentelijk, door haar grote terugkeer naar de studio aan te kondigen, heeft ze ons in verrukking gebracht, het is op alle podia waar ze reikhalzend naar uitzien. Zeker na zijn laatste voorstelling in het GelreDome in Arnhem op 23 juni 2017, dat vandaag de dag nog steeds in ieders geheugen gegrift staat.

Om ervoor te zorgen dat Celine Dion de komende maanden terugkeert naar Nederland, heeft Hey Alex verschillende evenementen op Facebook gelanceerd. Om de kans op een comeback van de zangeres te maximaliseren, worden deze pagina’s steeds meer fans. Hoort Celine Dion de roep van haar grote Nederlandse gemeenschap? Gezien de vrijgevigheid van de artiest geloven wij dat het moeilijk te geloven is! Blijf verbonden. Voor wie de terugkeer van de zangeres naar Nederland niet wil missen, raadt Hey Alex je Next Concert aan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter