Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Hun laatste concerten in Europa vonden plaats in november 2015. Het is dus een understatement om te zeggen dat de laatste aankondiging van New Order een sensatie zal veroorzaken: een Afas Live concert op 17 oktober 2019.

Een Europese tournee van zes concerten voor de Nieuwe Orde met een tussenstop in Amsterdam

Opvolger van de Joy Division na de tragische dood van hun leider Ian Curtis, New Order heeft zich gevestigd als een belangrijke kracht in de Engelse pop. Er volgden stemmen als “True Faith”, “Temptation” of “Crystal”, waardoor ze ondanks de jaren die voorbijgingen een solide en trouwe fanbase konden opbouwen. En velen van hen worden verwacht dit najaar bijeen te komen voor de Europese tournee van de groep.

Zes data in zes van de mooiste steden van het continent: Praag, München, Berlijn, Brussel, Amsterdam en Parijs. Voor deze Nederlandse tussenstop staan Gillian Gilbert en haar teamgenoten op het podium tijdens AFAS Live op 17 oktober 2019. Een mooie gelegenheid om opnieuw te luisteren naar de grootste hits van deze mythische band. Een meevaller die niet snel moet worden vernieuwd.

Informatie over kaartverkoop

Concert New Order
Donderdag 17 oktober 2019 : Afas Live – Amsterdam
Prijzen/prijzen
Enkele categorie : 52,64 €
Tickets en reserveringen
Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter