Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na eerder al in 2016 opgetreden te hebben in Nederland, geeft singer-songwriter Newton Faulkner op 31 maart 2019 opnieuw een concert in ons land, in TivoliVredenburg in Utrecht om precies te zijn. Ook in 2016 trad hij in Utrecht op overigens. De kaartverkoop voor het concert gaat zaterdag 14 december om precies 10.00 uur van start. Je koopt tickets bij onder meer Ticketmaster.nl.

Newton Faulkner gaat in 2019 opnieuw een optreden verzorgen in Utrecht. De zanger staat op 31 maart 2019 in TivoliVredenburg, de pek waar hij ook in 2016 – eveneens in de Domstad- al met succes een optreden verzorgde. Kaartjes zijn vanaf zaterdag 14 december (10.00 uur) in de voorverkoop verkrijgbaar.

‘Hit The Ground Running’

De Engelse singer-songwriter Newton Faulkner timmert al heel wat jaren aan de muzikale weg. In 2007 al kwam zijn eerste album ‘Hand Built By Robots’ uit. Op dat album is ook zijn eerste hit, ‘Dream Catch Me’ te horen. In 2017 kwam het voorlopig laatste album van Newton Faulkner uit met als titel ‘Hit The Ground Running’. Het zal zeker niet zijn laatste album zijn. Faulkner begon zijn ondertussen indrukwekkende loopbaan overigens in een coverband. Die band coverde met name werk van het toen mateloos populaire Green Day.

Informatie over kaartverkoop

Concert Newton Faulkner
31 Maart 2019 : Utrecht – TivoliVredenburg
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 21.25 €
Ticketing en réserveringen
►Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (zaterdag 14 december om 10.00 uur) : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter