Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Een paar dagen voor de release van het nieuwe album, het verwachte “Heartbreak Weather”, heeft de ex One Direction Niall Horan zojuist zeer goed nieuws aangekondigd, hij komt naar Amsterdam voor een uitzonderlijk concert!

Niall Horan live in Amsterdam in oktober 2020

“Heartbreak Weather”, zijn tweede muzikale gebaar komt uit op 13 maart 2020 en Niall Horan is net zo enthousiast als de fans om het te horen. Om het wachten in zijn laatste rechte lijn te begeleiden, heeft de artiest besloten om het mooiste cadeau voor de fans te doen: het aankondigen van een concert in Amsterdam! Het is dus een mooie dag op 28 februari dat Niall’s fans in de wolken zijn! De artiest heeft besloten om naar een grote zaal te gaan, de Ziggo Dome in Amsterdam om precies te zijn, dus het is goed nieuws, want in een band kunnen de aanbidders van de artiest “No Judgement” gaan zingen.

Nu de praktische vragen: Niall Horan staat zaterdag 17 oktober 2020 op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het is nu aan jou!

Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

Niall Horan | 17 oktober 2020 | Ziggo Dome

Niall Horan is coming to This Town op 17 oktober 2020!😍 Niall stond op 3 mei 2013 al eens in de #ZiggoDome met One Direction, maar dit keer staat hij hier met zijn solo tour ‘Nice To Meet Ya’ 🙌 De kaartverkoop start op vrijdag 6 maart om 10:00 uur. Welke fan moet dit weten? 👇

Posted by Ziggo Dome on Friday, February 28, 2020

Informatie over kaartverkoop

Zaterdag 17 oktober 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 45,00)
  • Premium zitplaatsen (€ 60,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 45,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 35,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 35,00)

► De kaartverkoop start vrijdag 6 maart om 10:00 uur

niall
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter