Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Als je Nicki Minaj bent en één van onze albums is in een flop, duurt het niet lang voordat we weer op de rails willen komen. Na een gemengde ontvangst van “Queen” zou de rapper haar volgende keer al klaar zijn…

Het nieuwe kind is klaar om onthuld te worden

Of het nu gaat om haar concurrentie met Cardi B, haar samenwerking met Jason Derulo of Little Mix of haar verschillende zwendelpraktijken in China, Nicki Minaj weet hoe je mensen over haar te laten praten. Nooit ver van het nieuws, de rapper heeft de ingrediënten om haar faam hoog te houden. Maar omdat Nicki vorig jaar terugkwam met het album “Queen”, werd de artiest niet echt warm onthaald door de critici. Om deze flop te compenseren, wil de rapper het goedmaken en laat ons niet na ons te laten watertanden…

View this post on Instagram

#BigDrako @souljaboy

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Het label ving me op en vroeg me om het vijfde ding. Ik ging de studio in, ik deed het vijfde ding. En toen zeiden ze tegen mij: “Het is tijd om je single uit te brengen”. Ik zei nee, ik zei nee!

Het was tijdens zijn bezoek aan Koningin Radio op 02 februari dat Nicki Minaj een aantal kernachtige details over haar muzikale projecten vrijgaf. Volgens zijn verklaringen zou de opvolger van “Queen” al klaar zijn om onthuld te worden. Om te genieten van haar bezoek aan de airwaves, besloot de rapper zelfs om twee nieuwe nummers te onthullen, respectievelijk “Barbie Dreap” (remix van “Drip Too Hard” van Gunna en Lil Baby) en “Barbie Goin Bad” (remix van “Going Bad” van Meek Mill en Drake). Dus, druk van zijn label of wil het gewoon goedmaken? Hoe dan ook, het lijkt erop dat Nicki klaar is om terug te komen op de airwaves en we kunnen niet wachten om erover te horen!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter