Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Onlangs onthulde zangeres Avril Lavigne de cover van de derde single van het album ‘Head Above Water’ die binnenkort zal verschijnen. Het nummer kreeg de titel ‘Dumb Blonde’ en aan dit nummer werkt niemand minder dan Nicki Minaj mee, die al jarenlang groot fan is van Avril Lavigne.

Zangeres Avril Lavigne liet de cover van haar nieuwe single ’Dumb Blonde’ onlangs aan haar fans zien. Dat deed ze via Twitter. ’Dumb Blonde’ is het derde nummer van haar komende album ‘Head Above Water’. In dit nummer neemt speelt van de grootste fans van Lavigne mee: Nicki Minaj.

Zanger met roze lolly

De cover van de nieuwe single lijkt een close up van een mond van een zanger met een roze lolly. Een beetje cryptisch dus nog. Ook Lavignes tweet ‘I am fucking cherry bomb’ bracht niet meteen de gewenste duidelijkheid over wie deze zanger dan precies is en wat ze nou precies bedoeld.

Enorm getalenteerd

Ook Nicki Minaj reageerde ondertussen en liet weten al jarenlang groot fan te zijn van Avril Lavigne. ‘Toen ik voeger naar mijn werk reed, luisterde ik vaak naar Avril’, liet ze weten. ‘Avril is gewoon enorm getalenteerd.’, voegde ze nog toe. Na de singles ‘Head Above Water’ en ‘Tell me it’s Over’ is ‘Dumb Blonde’ de derde single van het nog te verschijnen nieuwe album van Lavigne. Haar laatste album dateert alweer van 2014, het jaar waarin bij haar ook de ziekte van Lyme geconstateerd werd.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter