Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Het verbaasde Chrissie Hynde zelf ook dat er al zo snel voldoende materiaal was voor een nieuw album van haar band The Pretenders. En dus komt het nieuwe album van de band eerder dan verwacht en zeker nog dit jaar uit. Daarnaast zal Hynde in 2019 met nieuw solowerk komen én vindt ze de tijd zich in te zetten voor de rechten van dieren. Eerder dan verwacht komt het nieuwe album van Chrissie Hynde’s The Pretenders al dit jaar uit. De zangeres was zelf ook aangenaam verrast dat al zo snel voldoende materiaal voor een nieuw album beschikbaar was. De zangeres zal een jaar later – in 2019 dus- nieuw solowerk uitbrengen.

‘Hate for Sale’

Het elfde album van The Pretenders zal naar de titel ‘Hate for Sale’ gaan luisteren. Al volgende week wordt gerepeteerd voor het nieuwe album. ‘We hadden verwacht dat we in 2019 met een nieuw album zouden komen, dat wordt nu dus vervroegd’, liet de populaire zangeres weten. In 2019 brengt Hynde nieuw solowerk uit. Dit doet ze in samenwerking met Marcus de Vries.

De koe en de os

Ondanks deze drukte blijft Hynde zich daarnaast inzetten voor de rechten van de dieren en ziet ze een grote toekomst weggelegd voor de koe en de os. ‘Ooit zal de koe worden gerespecteerd en de hoogste achting krijgen’, liet ze weten. Daarnaast voorspelt ze een prominente rol voor de os. Hynde baalt bovendien van de fabrieksboerderijen, die de authentieke boerderijen met ossen en koeien een slechte naam bezorgen.

Nieuw album The Pretenders komt eerder uit

Nog dit jaar zal het nieuwe album van The Pretenders uitkomen. Dat is eerder dan verwacht. Het album zal ‘Hate for Sale’ gaan heten en is al het elfde album van de populaire groep. Zangeres Chrissie Hynde zal daarnaast in 2019 een nieuw soloalbum uitbrengen. Daarnaast vindt ze nog tijd om zich nadrukkelijk in te zetten voor de rechten van de dieren.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter