Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het geeft er alle schijn van dat zangeres Rihanna en JAY-Z opnieuw gaan samenwerken. De twee werden onlangs gezien in een restaurant. Gedurende het etentje zou vooral over muziek en over wat de twee eventueel samen zouden kunnen gaan doen gesproken zijn, zo weten bronnen te melden. De zangeres en JAY-Z hebben een verleden dat vol staat van successen en conflicten.

Bronnen stellen dat er weer en samenwerking tussen Rihanna en JAY-Z aan zit te komen. De twee zijn gezien tijdens een etentje en het gespreksonderwerp was, volgens dezelfde bronnen, muziek en een nieuwe samenwerking. JAY-Z en Rihanna hebben iets dat je gerust een haat-liefde verhouding kunnen noemen.

Bol van de conflicten en ruzies

In 2005 contracteerde JAY-Z namens Def Jam zangeres Rihanna. Zo was JAY-Z onder meer te horen op Rihanna’s hits ‘Umbrella’, ‘Talk That Talk’ en ‘Run This Town’. De twee zouden een liefdesaffaire hebben gehad en behalve successen volgde een samenwerking die bol stond van conflicten, ruzies en verzoeningen. En van zo’n verzoening zou nu dus weer sprake zijn.

Eindelijk opvolger ‘Anti’

Andere bronnen rondom de zangeres hebben ondertussen laten weten dat het nieuwe album van Rihanna zo goed als af zou zijn en dat dit album ergens in de loop van dit jaar zal verschijnen. Daarmee krijgt het album ‘Anti’ uit 2016 eindelijk een opvolger. Hoe dan ook, er is weer reuring rond Rihanna en dat zal elke muziekliefhebber goed doen.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter