Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De helse band van Nightwish is nog niet klaar met het geven van de kriebels. Met zijn bedwelmende klanken laat de band je urenlang dromen tijdens het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam in november 2020!

Nightwish keert terug naar Nederland

Nightwish, die in 2017 voor het laatst op Europese podia optrad met een magisch concert in Amsterdam, is sindsdien zeer discreet geweest. Goed nieuws, hun Nederlandse fans zullen met veel plezier het volgende lezen. Nightwish vliegt op een Europese tournee en maakt natuurlijk een tussenstop in Amsterdam! 

Om uw dagboeken en potloden te voorzien van deze zeer waardevolle informatie: Nightwish zal op 24 november 2020 in een uniek concert in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn!

Een geweldige kans om hun klassiekers live te zingen! Houd er rekening mee dat u de aankoop van uw tickets al aan Live Booker kunt toevertrouwen. Ik zie je daar?

Informatie over kaartverkoop

Concert 
Dinsdag 24 november 2020 :
Ziggo Dome – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Prijzen variëren tussen 40.32-57.12 EUR
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De voorverkoop start op vr, 06/09/19 10:00 CEST.

nightwish

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter