Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Rapper Offset vecht voor zijn relatie met Cardi B. Nadat zijn relatie met de zangeres spaak liep en hij onder meer beticht werd van overspel, zet Offset nu alles op alles om Cardi B terug te winnen. Zo verstoorde hij onlangs zelfs een concert van zijn ex-vrouw om openlijk zijn excuses te maken.

De relatie tussen Offset en Cardi B is ten einde. Offset zou vreemd zijn gegaan, zo wordt beweerd. Offset doet er echter alles aan om zijn ex-vrouw terug te winnen. Offset gaat daarbij zelfs zo ver dat hij onlangs een optreden van zijn ex-vrouw verstoorde om haar ten overstaan van het publiek excuses te maken.

Affaire met een lid van Migos

Offset zou, zo lekte via de media uit, vreemd zijn gegaan met onder meer een lid van Migos. Daarnaast zouden er meer redenen aan de relatiebreuk ten grondslag liggen. Ondertussen probeert Offset er alles aan te doen de gunst van Cardi B terug te winnen. Tijdens een optreden van zijn ex-vrouw op het Rolling Loud Festival wandelde hij zelfs de bühne op, terwijl tegelijk de tekst ‘Take me back Cardi’ getoond werd. Vervolgens bood hij zijn oprechte excuses aan.

Allesbehalve hartelijk

Helaas voor de rapper was de reactie van zijn ex-vrouw allesbehalve hartelijk, waarna de rapper teleurgesteld afdroop. Na afloop liet Cardi B weten dat ze hoopt dat haar fans Offset online met rust laten. Verder liet ze weten niet te weten of het tussen haar en Offset ooit nog goed komt. Ondertussen liet ook Offset weer van zich horen. ‘Omdat al mijn fouten op straat liggen en bekend zijn bij het publiek, bood ik publiekelijk mijn excuses aan’, reageerde de rapper via Twitter.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter