Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De meest sensuele muziek, de beste dance moves en de meest schitterende outfits: dat was Oscar & The Wolf, live in het Antwerpse Sportpaleis.

De beste optredens, die krijg je van Oscar & The Wolf

Max Colombie nam ooit deel aan Eurosong for Kids en mocht net niet naar het Junior Eurovision Song Contest. Ondertussen zijn we 13 jaar later en er is veel veranderd. Met zijn band Oscar & The Wolf wist Max België en Nederland te betoveren. Sinds we ‘Strange Entity’ te horen kregen zijn ze niet meer weg te denken uit de music scene van de Lage landen. Hun laatste plaat ‘Infinity’ werd in de Verenigde Staten uitgebracht en wereldwijd staat de band steevast voor uitverkochte zalen. En terecht, want de optredens van de band staan garant voor onweerstaanbare beats, intrigerende melodieën en sensuele vibes.

De fans weten het al lang, voor de beste concerten moet je bij Oscar en zijn wolven zijn. Een heel Sportpaleis vol mensen en toch hangt er een intieme, zwoele, mysterieuze sfeer. Je gaat vanzelf meewiegen op het ritme van de elektronische pop. En als Max begint te dansen, dan doe jij dat ook. Zijn sensuele bewegingen, zwoele blikken, en de glinsterende glitter van zijn outfits werken zeer aanstekelijk.‘Strange Entity’, ‘You’re mine’, ‘Runaway’… alle hits passeerden de revue en de dansende menigte keurde het alleen maar goed. ‘Infinity’ was ook deze keer een publiekslieveling. De sfeer zat er goed in en dit concert zal zeker nog even blijven nazinderen.

Over auteur

Annelien Maes

Professioneel: na mijn studies journalistiek wilde ik een internationale studie doen en koos ik voor de Erasmus Mundus Master: Journalism, Media & Globalisation. Ik heb sindsdien voornamelijk als content editor gewerkt in de reissector. Persoonlijk: ik hou voornamelijk van indie: leuke melodieën met een twist en een portie electro, heerlijk. Tash Sultana, Oscar & The Wolf, The Killers, maar ook Jack Johnson en Xavier Rudd behoren tot mijn favorieten. Verder hou ik van dagdromen, reizen en zwemmen in de oceaan (als het lekker warm is ten minste). U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter