Hallo, ik ben Alex.

Mijn missie? Om het u gemakkelijk te maken om uw tickets voor al uw evenementen te krijgen.

Waarom Alex?

Praktisch

U hoeft niet te wachten tot uw artiest terugkomt, u hoeft niet te wachten om plaatsen te reserveren voor uw evenement, u hoeft niet te bidden om uw tickets te krijgen, de alex mandate service zorgt voor het boeken van uw tickets voor u.

Gemakkelijk

U hoeft alleen uw artiest of het evenement dat u wilt bijwonen te kiezen, vervolgens het aantal plaatsen en de locatie die u wilt, en Alex doet de rest.

Snel

Zodra de tickets in de verkoop gaan, wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling en ontvangt u uw tickets direct thuis of in uw e-mailbox.

Wat u zult genieten

De keuze hebben

U kunt op elk moment gebruik maken van de Alex service, afhankelijk van uw wensen en uw situatie. Of u nu haast heeft, gestrest bent, niet beschikbaar bent, verkeerd geïnformeerd bent, te laat bent... De dienst past zich aan u en uw situatie aan.

Verzekering

Ons werk is verre van gemakkelijk, het zit vol valkuilen. Wij overwinnen de obstakels of vinden de beste manier om ze te omzeilen.

Gemeenschap

Geen twee kunstenaarsgemeenschappen of zelfs evenementen zijn gelijk. Hetzelfde geldt voor onze klanten. Wanneer we beslissingen nemen, houden we rekening met de specifieke kenmerken van elk van hen, want we moeten het vertrouwen dat zij in ons stellen waarmaken.

Gemeten prijzen

Alex vecht tegen oneerlijke prijzen op de secundaire markt. Als agent prijzen wij onze diensten zo eerlijk mogelijk in functie van het evenement, de verwachte vraag ernaar en de complexiteit van het verkrijgen van de plaatsen.

┬ę Hey Alex 2023