Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Over ons

Hey Alex is een jong mediabedrijf dat eigendom is van GLOBAL SERVICE CONCIERGE. In het algemeen is het de bedoeling om de bezoekers op de hoogte te houden van het laatste muzikale nieuws in Frankrijk, Europa en elders. Meer in het bijzonder richt hij zich op de wereld van de live muziek (concerten en festivals) en in zijn vrije tijd wijdt hij enkele regels aan meer gevarieerde onderwerpen zoals hightech en muziek. Tot slot is het een nieuwssite die zo kwalitatief en informatief mogelijk wil zijn over de grote wereld van de muziek. Hey Alex is ook een vriendelijke metgezel die graag met zijn gemeenschap omgaat door zijn kennis uit te oefenen en te verrijken met anekdotes over zijn favoriete artiesten.

Een gepassioneerd redactieteam dat het nieuws voortdurend onder de loep neemt.

Ons doel is om onze bezoekers op de hoogte te houden door de informatie zo nauwkeurig mogelijk te verwerken, de feiten altijd op een relevante manier te rapporteren en bovenal door het aanvullen van wat wij rapporteren. Ons redactieteam streeft er dan ook dagelijks naar om het nieuws te analyseren, journalisten te ontmoeten, artiesten te interviewen en gesprekken aan te gaan met persoonlijkheden die door het muzikale universum trekken om zo relevante en interessante informatie te kunnen bieden over de onderwerpen die in de artikelen aan bod komen.

Schrijvers die zich voortdurend zorgen maken over de kwaliteit van hun artikelen.

Journalisten, studenten journalistiek en professionele schrijvers zorgen ervoor dat ze onpartijdig blijven bij het schrijven van artikelen door geen standpunt in te nemen en zonder zich te engageren. Zo blijven het nieuws en de inhoud van Hey Alex zo dicht mogelijk bij de waarheid. Ethiek is een uiterst belangrijke morele waarde binnen het team van Hey Alex.

Muzikaal,

Het essay van Hey Alex.