Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De Australische singer-songwriter Mark Wilkinson komt naar Nederland. Paradiso in Amsterdam is op 17 augustus 2019 het decor van een optreden van de bijzondere zanger. Uiteraard zal zijn nieuwe album dat in maart volgend jaar uitkomt – ‘Blue Eyed Girls’ – dan centraal staan.

Mark Wilkinson treedt op 17 augustus 2019 op in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam. De Australische singer-songwriter zal dan zeer zeker tracks van zijn nieuwe album ‘Blue Eyed Girls’ aan het Nederlandse publiek laten horen. Dat album komt overigens in maart volgend jaar uit.

Spontaan optreden op straat

Wilkinson was voor het laatst in 2014 in Nederland tijdens een groots opgezette Europese tournee. Bijzonder was toen dat de zanger zelf reclame voor zijn optredens maakte door vooraf live optredens te verzorgen op straat. Zo trad hij bijvoorbeeld op in Amsterdam, op de Dam om precies te zijn. Dat optreden trok veel bekijks en leverde hem ook nog eens een optreden op in het RTL programma Late Night. In dat programma bracht hij toen het nummer ‘The Best Thing’. RTL Late Night werd in die tijd nog heel goed bekeken waardoor Wilkinson dit nummer aan miljoenen mensen kon laten horen. En dat allemaal vanwege een optreden op straat.

Informatie over kaartverkoop

Mark Wilkinson Concert 
17 Augustus 2019 : Amsterdam – Paradiso
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief: 19,86 €
Ticketing en reserveringen


► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (Donderdag 13 december om 10.00 uur) : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter