Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Bij zijn nieuwe single ‘Who Cares’ heeft veteraan Paul McCartney (76) een korte film uitgebracht. In de film speelt Emma Stone de hoofdrol. Met de film wil de zanger een ‘universele boodschap van positiviteit’ uitdragen en pesten tegengaan.

‘Who Cares’ is de nieuwe single van Paul McCartney, 76 lentes jong inmiddels. Bij deze single bracht de zanger ook een korte film uit met Emma Stone in de hoofdrol. Doel van de film is het uitdragen van ‘universele positiviteit’ en het tegengaan van pesten.

Kodak-film

De zanger hoopt dat kinderen die gepest worden hun sores na het zien van de film en het horen van het lied beter kunnen relativeren. ‘Ik hoop dat als kinderen die gepest worden nadat ze ‘Who Cares’ gehoord en gezien hebben zoiets hebben van ‘ach, zo erg is het allemaal niet’, liet de zanger desgevraagd weten. De film is gemaakt met Panavision camera’s, op 65 millimeter Kodak-film. McCartney hoopt dat kinderen na het zien van de film beter bestand zijn tegen het pesten en met een lach om het gezicht door de voor hun moeilijke periode komen.

Facebook en Creative Visions

McCartney maakte de korte film met een aantal andere partijen die ook bij willen dragen aan het uitdragen van ‘universele positiviteit’, waaronder Creative Visions en Facebook. Ondertussen is ook #WhoCaresIDo’ actief, een netwerk van specialisten en partners die kunnen helpen om de medemens te steunen en vriendelijker te behandelen.

Kracht van het nummer

Paul McCartney wil samen met zijn partners de kracht van het nummer aanwenden om mensen te inspireren om meer voor anderen op te komen, voor andere mensen te zorgen én om vooral te laten weten dat mensen die gepest worden niet alleen staan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter