Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Tijdens de toegift van het concert van Paul McCartney in Londen in het kader van zijn concertreeks ‘Freshen Up’ kregen de bezoekers in de slotfase van het opreden een wel heel speciale verrassing voorgeschoteld. McCartney haalde namelijk voormalig Beatle Ringo Starr en Stones gitarist Ron Wood op het podium om samen ‘Get Back’ te spelen.

Paul McCartney haalde tijdens de toegift van zijn concert in Londen in het kader van zijn wereldtournee ‘Freshen Up’ – tot grote verrassing van het publiek- Stones gitarist Ron Wood en ex-Beatle Ringo Starr het podium op. Het trio speelde samen de klassieker ‘Get Back’.

O2 Arena tot de laatste plaats gevuld

Bijzonder overigens, want slechts zelden staan Paul McCartney en Ringo Starr, respectievelijk 76 en 78 jaar oud, nog samen op het podium. Toch gebeurde dit dus tijdens het optreden in de tot de nok toe gevulde O2 Arena, zoals ook Ron Wood bereid bleek de gitaar nog maar weer eens ter hand te nemen. (https://youtu.be/HO3tF2KlxCc).

‘Het was een geweldige avond’

Het onverwachte en korte optreden was de artiesten prima bevallen, hetgeen ook van de gezichten af te lezen viel. Ringo Star bevestigde dat later nog via Twitter. Via dit medium liet hij weten genoten te hebben van een ‘geweldige avond’. Het ligt overigens niet in de lijn der verwachting dat er meer van dergelijke verrassingsoptredens plaats zullen vinden tijdens de ‘Freshen Up’ wereldtournee die McCartney maakt.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter