Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Warm je stem op, de a capella groep Pentatonix zal in 2020 voor je zingen. De Amerikaanse groep, winnaar van 3 Grammy Awards, komt naar Amsterdam voor een unieke show op Afas Live.

Pentatonix in Amsterdam in maart 2020

Pentatonix is de groep vrienden die de acteurs van de muziekserie “Glee” wilde ontmoeten en die uiteindelijk overal ter wereld concerten gaf en prestigieuze prijzen won. Geen enkel lied kan hun stem weerstaan en het is zelfs moeilijk om niet te dansen als je ze a capella hoort over de liederen die we allemaal kennen. Hun puree van Daft Punk hits is een must om naar te luisteren en je kunt er live naar luisteren als je dat wilt. Het kwintet arriveert in Amsterdam voor een uniek concert dat belooft volledig gek te worden. Pentatonix zal in maart 2020 in Amsterdam door Nederland trekken.

Pentatonix kijkt uit naar uw komst naar Afas Live in Amsterdam op zaterdag 28 maart 2020. Ben je alleen klaar voor deze muzikale ervaring? Zo ja, dan hoeft u nu alleen nog maar dienovereenkomstig te handelen, want het zou zonde zijn om het te missen.

 

Informatie over kaartverkoop

Zaterdag 28/03/2020 : Afas Live – Amsterdam

Vrije zit- en staanplaatsen € 47.60

De voorverkoop start op vr, 25/10/19 10:00 CEST.

pentatonix
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter