Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Fantastisch nieuws voor fans van de alternatieve rockband Placebo. Na negen jaar hebben ze eindelijk een nieuw album ‘Never Let Me Go’ en dat komen ze voorstellen Amsterdam (NL) en Antwerpen (BE). Alex vertelt hier alles over het goede nieuws.

Placebo: nieuw album Never Let Me Go in maart 2022

Na de release van de single “Beautiful James” in september, wachtten de fans vol ongeduld op het nieuws van een tournee. Het wachten is eindelijk voorbij, want de band van Brian Molko heeft zojuist een single, een album en een tournee aangekondigd! De nieuwe single heet “Surrounded By Spies” en is nu al te beluisteren. Het nieuwe album “Never Let Me Go” wordt verwacht op 25 maart 2022. Om al deze nieuwe muziek te vieren, heeft Placebo ook een reeks concerten aangekondigd, waaronder in de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis Antwerpen in oktober en november 2022.

Placebo in Ziggo Dome in Amsterdam en Sportpaleis in Antwerpen in november 2022: data, prijzen en tickets

De Europese tournee van Placebo vindt plaats in de herfst van 2022. De band treedt op 24 oktober 2022 voor het eerst op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Twee weken later zal de band ook België aandoen voor een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen op 8 november 2022. De prijzen voor deze fantastische concerten zijn nog niet bekend gemaakt, maar kaarten gaan op 17 november om 10 uur in de voorverkoop. Dus wees snel.

Ticket informatie

Data & Steden

Maandag 24 oktober 2022: Ziggo Dome Amsterdam
Dinsdag 8 november 2022: Sportpaleis Antwerpen

Prijzen

Binnenkort

Hoe koop ik mijn tickets?

Placebo brengt zijn nieuwe album naar de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen
VERKOOP: 17-11-2021 – 10:00

Over auteur

Avatar

Laat een opmerking achter