Over Polyphia Tickets

Gaat Polyphia op tournee in 2023?

Als Polyphia geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Polyphia plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Polyphia tickets in de verkoop?

Als je Polyphia niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Polyphia tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Polyphia af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Polyphia $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Polyphia tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Polyphia voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Polyphia te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Polyphia tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Polyphia op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Polyphia op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Polyphia is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Polyphia op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Polyphia Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Polyphia variëren.

Ticketprijzen voor de Polyphia tournee

Polyphia ticketprijzen kunnen veranderen afhankelijk van een aantal variabelen (aantal evenementen, zaalcapaciteit...). Hieronder staan de verschillende ticketprijzen voor Polyphia in verschillende steden, en scroll naar beneden op deze pagina om andere Polyphia tourdata en ticketprijzen voor komende concerten in jouw stad te zien.

Steden
Locaties
Gemiddelde ticketprijs
Van 100.26CA$ tot 529.57CA$
Van 71.09$ tot 123.89$
Van 73.69$ tot 125.74$
Van 196.64$ tot 1588.39$

Polyphia Tourdata

Hieronder staat een lijst met data en locaties voor de Polyphia tour. Om tickets te bemachtigen, kies je stad en land en schrijf je je in voor de Alex service.

Data/Tijd
Steden
Locaties
22-10-2023-01H00
25-10-2023-02H00
02-11-2023-02H00

Polyphia Nieuws

© Hey Alex 2023