Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

We stoppen ze niet meer! De beroemde Zuid-Koreaanse jongensband wil zich op alle mogelijke en denkbare manieren ontwikkelen. Terwijl ze de teaser van hun nieuwe mobiele applicatie al hebben uitgezonden, bereiden ze nu een serie poppen voor in samenwerking met speelgoedgigant Mattel!

Een partnerschap tussen de groepsleden en Mattel!

De voorwaarden van de overeenkomst tussen beide partijen zijn niet bekendgemaakt, maar het lijdt geen twijfel dat de BTS-groep er niet lang over heeft nagedacht. Te midden van een mediahausse staan de K-popzangers op het hoogtepunt van hun faam en hebben ze duizenden fans over de hele wereld. Met hun mobiele applicatieproject “BTS World”, dat een simulatiespel wordt, dat al gelanceerd is en klaar is om onthuld te worden, hadden ze alleen maar een nieuw aanbod nodig om hun enorme succes te vieren. Het Amerikaanse speelgoedbedrijf Mattel snuffelde al snel het potentieel van de groep en was van plan om een serie poppen, verzamelobjecten en spellen over het thema BTS te lanceren. Genoeg om de fans, maar vooral de zeven zangers, die zichzelf kunnen bewonderen in poppenversie van hun video “Idol”. Deze keuze is niet onbelangrijk, want de video heeft in slechts 24 uur tijd een record met bijna 45 miljoen views opgenomen. Een primeur voor K-pop!

In afwachting van de release van deze poppen, gepland voor volgende zomer, kun je Jungkook, RM, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jin ontmoeten tijdens de 2019 Grammy Awards, op 10 februari! Ze werden genomineerd voor hun titel “Love Yourself” en hun aanwezigheid werd bevestigd, zodat ze een prijs konden uitreiken. Voor degenen die de terugkeer van de band naar Frankrijk (waarvan we hopen dat het op handen is) niet willen missen, is het tijd om snel, goed gedaan, naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter