Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De nieuwste “Spider-Man: Into The Spider-Verse” komt eraan en de soundtrack wordt er eentje vol bekende artiesten waaronder Jaden Smith, Ty Dollar $ign, en Juice WRLD. 

Nicolas Cage als Spiderman met een stevige soundtrack

De nieuwste film rond de bekende stripfiguur is een animatiefilm die zich afspeelt in de jaren ’30 en belooft een nieuwe kijk. Spiderman is natuurlijk een van de meeste bekende van alle stripfiguren. Er werden tot hiertoe al 7 films uitgebracht maar toch blijft het verhaal mensen aanspreken. Deze keer speelt het zich af tijdens de Crisis van de jaren 30 wat een klein, donker kantje aan de film geeft. Nog iets bijzonders aan deze film is het aantal nieuwe karakters. Het meest opvallende daarvan is Spider-Gwen, een vrouwelijke Spiderman. Dit is iets waar veel fans op zaten te wachten, een vrouwelijke superheld is altijd een goed idee! De trailer van “Spider-Man: Into The Spider-Verse” ziet er alvast veelbelovend uit!

De soundtrack van de film bestaat uit 13 nummers van artiesten als Post Malone, Nicki Minaj, Lil Wayne, Jaden Smith, Juice WRLD,… De single ‘Sunflower’ van Post Malone en Swae Lee is alvast een hit op Youtube, met al meer dan 100 miljoen views. Het nummer is catchy, lief en stoer tegelijkertijd en de video geeft al een voorproefje van de film. Een goed recept voor een internationale hit dus. Een klein stukje van Jaden Smith’s ‘Way Up’ was ook genoeg om ons te overtuigen. Deze soundtrack is leuk!.

Hieronder de volledige tracklist : 

1. Blackway / Black Caviar: “What’s Up Danger”
2. Post Malone / Swae Lee: “Sunflower”
3. Jaden Smith: “Way Up”
4. Nicki Minaj / Anuel AA: “Familia” [ft. Bantu]
5. Aminé: “Invincible”
06. Duckwrth / Shaboozey: ”Start a Riot”
07. Juice WRLD: “Hide” [ft. SEEZYN]
08. Thutmose: “Memories”
09. Ski Mask / Jacquees: “Save the Day” [ft. Coi Leray and LouGotCash]
10. Beau Young Prince: “Let Go”
11. Lil Wayne / Ty Dolla Sign: “Scared of the Dark” [ft. Special Guest]
12. DJ Khalil: “Elevate” [ft. Denzel Curry, YBN Cordae, SwaVay and Trevor Rich]
13. Vince Staples: “Home”

Over auteur

Annelien Maes

Professioneel: na mijn studies journalistiek wilde ik een internationale studie doen en koos ik voor de Erasmus Mundus Master: Journalism, Media & Globalisation. Ik heb sindsdien voornamelijk als content editor gewerkt in de reissector. Persoonlijk: ik hou voornamelijk van indie: leuke melodieën met een twist en een portie electro, heerlijk. Tash Sultana, Oscar & The Wolf, The Killers, maar ook Jack Johnson en Xavier Rudd behoren tot mijn favorieten. Verder hou ik van dagdromen, reizen en zwemmen in de oceaan (als het lekker warm is ten minste). U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter