Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Singer-songwriter Rag’n’Bone Man heeft bevestigd dat hij in 2019 in elk geval optredens gaat verzorgen in Tsjechië (Ostrava) en Engeland (Standon Calling Festival). Daardoor blijven fans in Nederland hoopvol dat hij ook hier nog zijn niet geringe kwaliteiten volgens jaar nog zal laten horen. Die hoopt lijkt reëel, want er is nog voldoende ruimte in de agenda van Rag’n’Bone Man.

Rag’n’Bone Man heeft bevestigd dat hij in 2019 op zal treden in Tsjechië en Engeland. Nederland ontbreekt vooralsnog op de agenda van de singer-songwriter. Fans blijven echter hoop houden. Die hoop houdt aan omdat hij nog voldoende ruimte in zijn agenda heeft om ook hier een concert te verzorgen.

Binnen een week

De singer-songwriter, die vorig jaar schitterde op Lowlands en een jaar eerder op Pinkpop stond, zal in elk geval optredens verzorgen tijdens het Colours of Strava Festival in Tsjechië en het Standon Calling Festival in Engeland. Beide optredens vinden binnen een tijdsbestek van een week plaats. De Brit is van 17-20 juli 2019 te gast in Tsjechië en een week later staat het Standon Calling Festival gepland. Een show in Nederland behoort dus zeker nog tot de mogelijkheden. De zanger zal binnenkort laten weten of er een grotere tour komt in 2019. Dan zullen ook de Nederlandse fans uitsluitsel krijgen.

Ook The Cure treedt op

Hoewel Rag’n’Bone Man al vanaf 2010 actief is in de muziek, kwam de echte doorbraak pas in 2016 met de hit ‘Human’ gevolgd door ‘Skin’, een nummer dat eveneens goed scoorde in muziekland. Vanaf dat moment is Rag’n’Bone Man een veelgevraagd artiest op festivals. Voor de muziekliefhebbers is het festival in Tsjechië overigens een echte aanrader. Niet voor niets kreeg de organisatie vorig jaar een Europese prijs uitgereikt. Behalve Rag’n’Bone Man zal The Cure een optreden verzorgen in Tsjechië en is ook Mogwai gecontracteerd.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter